Cumhuriyet İlkokulu
Yeşilçeşme Mah. Cumuhriyet İlköğretim Okulu Çukurca/HAKKARİ
(0438) 511 2012

VİZYON

“EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE… “Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, her zaman ileriye bakan bir kurum olmak.”

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, günümüzün teknolojik imkanlarını kullanabilen, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :normal

normal

Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine 80 km uzaklıktadır.

çukurca ilçesi merkezi